Tillbaka

   För dig som vill elda...
EKONOMISKT! BEKVÄMT! MILJÖVÄNLIGT!

Janfire Flex

NH och nya Combifirepannan

Janfire NH

 
Med 2,3m skruv inkl.veckoförråd i papp
21.900:- inkl.moms exkl.montering


Upplev enkelheten med Janfire NH Komfortpaket
Med Janfire NH komfortpaket fyller du på pellets 2 gånger per år och ägnar pelletseldningen 0 timmars skötsel om året. Fungerar lika bra på landet som i stan. Pellets beställer du per telefon och får levererat med tankbil och påfyllt på samma enkla sätt som vid leverans av olja. Janfire pelletspanna har ett stort utrymme för aska som gör att du inte behöver tömma pannan på aska mer än 2 gånger per år i normalvillan.

Den invändiga sotningen av pannan sköts genom att du då och då drar i en spak som sitter utanpå pannan (spakautomatik som tillval) Inget lortigt sotande alltså.
Panna och brännare eller Janfire Integral (komplett enhet) är utvecklade att fungera i perfekt förbränningsmässig balans varför energiutbytet blir mycket högt, jämfört med att sätta pelletsbrännare på en gammal panna.
Pelletstanken PelliStore™ PCS är en egen produkt som är utvecklad för automatik och komfort i pelletsförvaringen. Placeras oftast där oljetanken stått men alternativa placeringar är möjliga, tex utomhus med påbyggt tak och inbyggnad.
Installationsexempel

K-Silo ett enkelt veckoförråd

PELLISTORE Pelletsförråd